TIMAC AGRO EAST – 10 ani de excelență în Republica Moldova

Compania TIMAC AGRO EAST împlinește 10 ani de activitate în Republica Moldova.

Timac Agro East  este filiala grupului francez TIMAC AGRO, care, de mai bine de 60 de ani, cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agricole ce optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător.

Prezentă pe piaţa din Republica Moldova din anul 2013 compania Timac Agro East  a crescut an de an oferind produse eficiente şi soluţii personalizate fiecarei ferme.

Ceea ce ne diferențiază astăzi în piața este inovatia, cercetarea si unicitatea soluțiilor de fertilizare, nivelul serviciilor oferite și  proximitatea față de fermieri prin  intermediul echipei de   specialiști în nutriție vegetală Timac Agro.

An după an am reușit să creștem, astfel încât să devenim unul dintre liderii pieței de fertilizanți din Republica Moldova. Este în ADN-ul nostru să susținem productivitatea fermierilor și să dezvoltăm tehnologii agricole performante și sustenabile pentru un viitor mai bun.

Misiunea noastră  rămâne aceea de a ajuta fermierii să realizeze o agricultură durabilă și cu o profitabilitate crescută. Întreaga echipă lucrează constant, suntem in slujba fermierilor. De la specialiștii pe care îi întâlniți în ferme și care cunosc fiecare hectar, fiecare tip de sol, cultură și plantă, până la colegii din departamentele suport, care se asigură zi de zi de calitatea produselor și serviciilor oferite.

Direcțiile de dezvoltare continuă să crească la Timac Agro, la fel și ambițiile noastre, pasiunea și orientarea către performanță fiind ceea ce ne ghidează zi de zi.

Mulțumim fermierilor si partenerilor noștri, să ne revedem cu bine în fermă!

Adrian Drăgan, CEO TIMAC AGRO România, Moldova si Ucraina

Despre TIMAC AGRO EAST

TIMAC AGRO EAST este filiala grupului francez TIMAC AGRO, care, de mai bine de 60 de ani, cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agricole ce optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător. Produsele noastre înglobează tehnologie de top și sunt adaptate pentru culturile din Republica Moldova.

Model de business

Suntem alaturi de fermieri şi oferim consultanţă în fiecare moment important:  de la pregătirea solului şi până la recoltat. Sustinem fermierii sa se informeze constant si sa adopte soluţii care sa-i ghideze catre o agricultură de precizie.