Prima și unica televiziune pentru agricultori!

AGRO TV Moldova (www.agrotv.md) este prima televiziune specializată în promovarea agriculturii din Republica Moldova. Mediatizînd evenimentele și progresele înregistrare în această ramură, în timp scurt a reușit să câștige audiență pe întreg teritoriul țării, cu acoperire de ~ 90 la sută. A fost inclusă în grila celor mai importanți operatori de rețea atât în zona urbană, cât și în cea rurală. Totodată, este o prezență eficientă în social media și oferă zilnic informații corecte și de interes comun.

Extinderea postului AGRO TV atât geografic, cât și în spațiul de emisie al produsului autohton, se explică prin politica editorială, echidistanța pe care o are și programele axate pe teme ce vizează dezvoltarea la sate și promovarea bunelor practici în sectorul agroindustrial. Unul dintre scopurile  importante ale postului este informarea corectă  despre realitățile în domeniu, despre activitatea producătorilor, dar și a instituțiilor abilitate.

AGRO TV Moldova este un partener media profesionist al evenimentelor cu tematică agricolă.

Televiziunea produce un șir de emisiuni ce au un conținut informativ și analitic.

 

 

Programul de emisie AGRO TV MOLDOVA

BULETIN DE ȘTIRI, de luni până vineri, ora 19.00 și Retrospectiva săptămânii, sâmbătă, ora 20.00, coordonator Victor OJOG. 

 

IA ATITUDINE, luni, ora 20.00 – Talk show cu invitați din domeniu, discuții și dezbateri ale problemelor din sectorul agroindustrial, moderată de Tamara FIȘTIC ANII. 

 

ABC – UL FERMIERULUI , duminică, ora 15.30 – Emisiune de informare a fermierilor (bazate pe instruirile organizate de ONG – uri, companii sau experți și prezentare practică).

 

BAȘTINA , duminică, ora 14.00 – Magazin agricol, care reflectă problemele din agricultură, istorii din viața producătorilor, sfaturi ale specialiștilor din diferite domenii, inovații și experiențe implementate.

 

VIN LA TINE, duminică, ora 20.30Mihaela RUDENCO, somelier-realizator, pune în valoare atuurile vinului nostru și dezvoltă o cultură a consumului corect și moderat.

 

PRODUS AUTOHTON, duminică, ora 16.00 – emisiunea cu profil economic a Dianei SAVA DARANUȚA detaliază activitatea din orice domeniu: comerț, prestări servicii, artă, istorii de succes.

 

ZONA VERDE, sâmbătă, ora 15.00Diana ALEXEI realizează emisiuni tematice despre mediul înconjurător, grădinărit, amenajarea spațiilor verzi, design exterior.

 

AGRO DRIVE, duminică, ora 20.00 – emisiune despre tehnică și utilaje agricole! Liviu GULICA le testează și le prezintă potențialul!

 

DESPRE NOI, ALTFEL, în weekend – proiectul include o serie de interviuri despre și cu oameni interesanți care au reușit să obțină o performanță și să se facă cunoscuți în domeniile lor de activitate.

 

PROBA CALITAȚII, în weekend – este o emisiune ce are menirea de a informa publicul despre cum să aleagă corect produsele alimentare, cum să le deosebească de cele contrafăcute, ce trebuie să conțină ambalajul. Dar vor afla și alte sfaturi practice.