Prima și unica televiziune pentru agricultori!

AGRO TV Moldova (www.agrotv.md) este prima televiziune specializată în promovarea agriculturii din Republica Moldova. Mediatizînd evenimentele și progresele înregistrare în această ramură, în timp scurt a reușit să câștige audiență pe întreg teritoriul țării, cu acoperire de ~ 90 la sută. A fost inclusă în grila celor mai importanți operatori de rețea atât în zona urbană, cât și în cea rurală. Totodată, este o prezență eficientă în social media și oferă zilnic informații corecte și de interes comun.

Extinderea postului AGRO TV atât geografic, cât și în spațiul de emisie al produsului autohton, se explică prin politica editorială, echidistanța pe care o are și programele axate pe teme ce vizează dezvoltarea la sate și promovarea bunelor practici în sectorul agroindustrial. Unul dintre scopurile  importante ale postului este informarea corectă  despre realitățile în domeniu, despre activitatea producătorilor, dar și a instituțiilor abilitate.

AGRO TV Moldova este un partener media profesionist al evenimentelor cu tematică agricolă.

Televiziunea produce un șir de emisiuni ce au un conținut informativ și analitic.

 

 

Programul de emisie AGRO TV MOLDOVA

BULETIN DE ȘTIRI, de luni până vineri, ora 19.00 și Retrospectiva săptămânii, sâmbătă, ora 19.00, coordonator Victor OJOG.

 

ACTUALITATEA LA PAPORT, luni și miercuri, ora 19.30 – TALK SHOW cu discuții în direct. Scoate în vizor principalele evenimente sociale, economice, culturale și pune accentul pe „tema zilei”, realizator Mihaela RUDENCO.

 

AGRICULTURA CU VALOARE ADĂUGATĂ, duminică, ora 20.30 – cel mai DIGITALIZAT SHOW marca AGRO TV, un mentorat de business. Emisiune despre noile abordări și tehnologii în sectorul agricol din RM.

 

JUST VLOG, marți, ora 21.30 – o emisiune despre afaceri și lifestyle. Emisiunea are ca scop să promoveze businessul local, bunele practici în afaceri care inspiră și motivează. În acest proiect facem cunoștință cu cei mai buni reprezentanți ai diferitor domenii de activitate.

 

DESPRE NOI, ALTFEL, luni, ora 18.00 – proiectul include o serie de interviuri despre și cu oameni interesanți care au reușit să obțină o performanță și să se facă cunoscuți în domeniile lor de activitate.

 

VIN LA TINE, duminică, ora 20.30 – Mihaela RUDENCO, somelier-realizator, pune în valoare atuurile vinului nostru și dezvoltă o cultură a consumului corect și moderat.

 

ZONA VERDE, sâmbătă, ora 15.00 – Diana ALEXEI realizează emisiuni tematice despre mediul înconjurător, grădinărit, amenajarea spațiilor verzi, design exterior.

 

ABC – UL FERMIERULUI , duminică, ora 15.30 – Emisiune de informare a fermierilor (bazate pe instruirile organizate de ONG – uri, companii sau experți și prezentare practică).

 

AGRO DRIVE, duminică, ora 20.00 – emisiune despre tehnică și utilaje agricole.

 

REȚETA DE DUMINICĂ, duminică, ora 11:15. Sugestii culinare pentru o masă în familie, de la Emil BOJESCU, un bucătar pasionat și de muzica rock.

 

PROFU DE NUTRIȚIE, duminică, ora 11:40, medicul nutriționist Sergiu MUNTEANU vine cu sfaturi utile pentru o viață sănătoasă.

 

PRIETENII LUI CUCOȘ – Duminică, ora 14:45. O emisiune despre animalele de companie, preferate de moldoveni. La timpuri noi, șI altă modă…