S-a încheiat campania „VIN la fapte bune”

0 83

S-a încheiat campania „VIN la fapte bune”, organizată de Asociația Micilor Producători  de Vinuri din Moldova cu suportul Proiectului de Competitivitate finanțat de USAID și Guvernul Suediei, alături de Misiunea Socială „Diaconia”.

Prin intermediul inițiativei, s-a adunat o sumă semnificativă de bani, care vor ajunge la Centrul Comunitar de Copii din localitatea Săseni.

Campania s-a desfășurat în perioada 28 decembrie 2020-10 ianuarie 2021, fiind scoase la licitații online mai multe sticle rare de vin.

Suma colectată va putea asigura centrul cu o parte de rechizite pentru următoarele patru luni.

Instituția socială, fondată pentru 25 de copii, are drept scop educația non-formală a picilor din familii nevoiașe. Aceștia au posibilitatea să participe la diverse activități și sunt asistați în pregătirea temelor de acasă pentru îmbunătățirea reușitei școlare.

Chiar dacă campania „VIN la fapte bune” s-a încheiat, donațiile către Centrul Comunitar din Săseni pot fi făcute în continuare. Ele se vor realiza prin transfer pe contul bancar al Misiunii Sociale „Diaconia”, prin transfer web sau prin platforma PayPal.

Postul AgroTV Moldova a fost partener media general.