Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile. DE CE SĂ NE PREGĂTIM?

0 411

SHS a emis prognoza pentru următoarele șapte zile. Conform datelor SHS, weekendul acesta ne vom bucura de soare și temperaturi relativ calde.

Sursă: SHS

În nordul țării, în weekend, se așteaptă temperaturi între 13-28 grade Celsius, cu presiune atmosferică normală și viteza vântului între 2-8 m/s. În timpul săptămânii, partea de nord va întâmpina temperaturi între 15-31 de grade Celsius, cu presiune atmosferică normală și viteza vântului între 1-6 m/s, în care doar Marți și Miercuri vor fi posibile ploi și descărcări electrice.

 

Partea centrală, în weekend, se așteaptă temperaturi între 14-29 grade Celsius, cu presiune atmosferică normală și viteza vântului între 2-8 m/s. În timpul săptămânii, partea centrală va întâmpina temperaturi între 16-32 de grade Celsius, în care doar Marți și Miercuri vor fi posibile ploi și descărcări electrice.

 

Sudul țării, în weekend, se așteaptă temperaturi între 15-30 grade Celsius, cu presiune atmosferică normală și viteza vântului între 3-8 m/s. În timpul săptămânii, partea de sud va întâmpina temperaturi între 17-33 de grade Celsius.