Oportunități comerciale pentru nucicultori

0 96

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu ProChile invită antreprenorii la evenimentul de identificare a partenerilor de afaceri online, “Dried and Dried Fruits – Europe, Africa and Middle East 2021”, care va avea loc în perioada  18-20 mai 2021.

 Se vor desfășura întrevederi de afaceri virtuale cu exportatorii chilieni, discuții cu reprezentanții celor mai importante companii exportatoare de fructe/nuci uscate și deshidratate din Chile, interesați în identificarea a noi parteneriate de business.

 PRODUSE DISPONIBILE PENTRU EXPORT:

Nuci (în coajă; decojite); Migdale; Prune; Stafide; Alune; Castane; Măceșe uscate; Fructe de pădure uscate (afine, căpșuni, zmeură, cireșe); Mix de fructe uscate.

IMPORTANT DE ȘTIUT:

  1. Întrevederile virtuale nu vor depăși 20 de minute.Dacă acest timp nu este suficient pentru a ajunge la un acord, aveți posibilitatea de a stabili o nouă întâlnire convenabilă pentru dvs.
  2. Confirmarea programului online: din 12 mai.
  3. Limba de comunicare este engleză, cu excepția întâlnirilor dintre vorbitorii de limbă spaniolă.
  4. Întrevederile virtuale vor avea loc după prânz.
  5. Înregistrarea se va efectua online până la data de 5 mai.După înscriere, puteți să vizualizați profilele exportatorilor-participanți și să solicitați întrevederi, precum și să acceptați cererile de întâlnire primite de la companiile chiliene.

 

Pentru înregistrare accesați link-ul aici: https://eruedafrutossecos.koyag.com/signinups/comprador/register

Pentru detalii contactați la următoarea adresă de e-mail sau număr telefon:

România: [email protected] / 0040 723 568 315