RECORD: La „Art Granit” ai trepte și pervaz de exterior în numai trei zile!

Pentru a plasa o solicitare te rugăm să completezi acest formular.

14 zile de așteptare a treptelor sau pervazurilor pentru ca să poți să le ridici din producere? Acum e istorie.

Astăzi, datorită noului echipament la „Art Granit”, le ai în 3 zile de la expedierea comenzii!

 

Datorită investițiilor în echipament și automatizarea procesului de producere, „Art Granit”  a crescut capacitatea de producție cu 40% pentru lucrările de exterior. Automatizarea și minimizarea riscurilor de ordinul factorului uman au redus cu aproximativ 80% din termenul de realizare a produselor de exterior, precum trepte și glafuri.

Execuția treptelor de exterior, pervazurilor, capacelor pentru gard sau parapetelor durează , în mod normal, 14 zile și parcurge câteva etape de la schiță: expediere în producție, evaluarea tehnicianului, setarea utilajului, debitarea, programarea utilajului pentru prelucrarea marginilor, șlefuirea, controlul calitate, împachetare.

Astăzi, aceste etape nu durează mai mult de 3 zile*. Cei de la „Art Granit” au reușit să ajungă la acest termen record grație câtorva factori:

  • Linie de producere automatizată, schița proiectului cu dimensiuni este încărcată de către operator în softul utilajului și setat pentru debitare (tăiere).

  • Elementele prefabricate automat sunt transportate către utilajul de prelucrare a cantului (marginilor), respectiv minimizarea riscurilor de erori cauzate de factorul uman.

  • 100% conform proiectului, excluderea erorilor de ordinul factorului uman.

Deseori, în construcții și amenajări, termenul joacă un rol decisiv. Pe parcursul a celor de peste 10 ani de experiență lucrăm în continuu pentru a livra un produs de calitate performantă în timp record.  Știm cât de important este pentru clienții noștri să primească lucrarea dorită cât mai rapid, de aceea investim constant în utilaje și calificarea specialiștilor.

 

Pentru realizarea comenzii în 3 zile, este nevoie doar de schița proiectului cu dimensiunile stabilite și specificarea materialului dorit.

Pentru a plasa o solicitare te rugăm să completezi acest formular.

__________________________

*3 zile – poate varia în funcție de complexitatea lucrării. Termenul nu prevede livrarea și montajul.