Investeşte în viitorul afacerii tale cu Credite pentru Business de la FinComBank

Provocările ultimilor ani reprezintă noi oportunităţi de dezvoltare pentru mediul afacerilor. FinComBank constant lansează noi proiecte de investiţii şi ajută oamenii de afaceri pentru ca aceştia să-şi sporească eficienţa businessului său.

Acum îţi oferă Business Credit pentru perioada de până la 7 ani cu o dobândă anuală de până la 7,7%.

Dacă planifici să optimizezi procesele de business, să modernizezi echipamentul de producţie sau dorești  să depozitezi produsele în condiţii mai favorabile pentru a le vinde la un preţ mai avantajos, ai posibilitatea să beneficiaezi de suportul FinComBank şi să construiești un depozit sau frigider cu ajutorul nostru!

Iar dacă dorești să reduci la minim riscurile climatice, ai putea să achiziționezi un sistem de irigare sau de protecţie împotriva grindinei, beneficiind de susţinerea financiară de la FinComBank, adresată mediului de afaceri.
De asemenea, dacă dorești să plantezi o vie sau să instalezi un sistem de irigaţie pe teren, profită de cea mai convenabilă ofertă financiară – Creditul Business de la FinComBank!

BENEFICIAZĂ DE BUSINESS CREDIT ŞI OBŢINE:
– Suma necesară pentru dezvoltarea afacerii tale;
– Rată promoţională de doar 7,75% anual;
– Termenul de până la 7 ani;
– FĂRĂ comision pentru rambursarea anticipată a creditului;
– FĂRĂ Comision de administrare a creditului.

CREDITUL POATE FI UTILIZAT PENTRU URMĂTOARELE SCOPURI:
– construirea/reconstruirea depozitelor, frigiderelor etc.;
– procurarea mijloacelor fixe (echipamente, tehnică şi agregate agricole etc.);
– procurarea animalelor, hranei pentru animale;
– cheltuieli curente legate de proiecte investiţionale;
– alte scopuri necesare extinderii şi dezvoltării activităţii agricole.

Creditele pentru oamenii de afaceri sunt concepute în conformitate cu necesităţile persoanelor juridice, care au dorinţă de a dezvolta afacerea şi idee ingenioasă cum să-şi multiplice veniturile. Investeşte în afacerea ta agrară, iar FinComBank te va asigura cu rezultate remarcabile.

Reprezentanţii FinComBank sunt mereu la dispoziţia ta, pentru a-ți propune cele mai favorabile opţiuni de creditare, în funcţie de necesităţile specifice de dezvoltare a proprii afaceri.

Adresează-te în orice sucursală FinComBank S.A. sau lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu un sunet, în cadrul căruia specialistul FinComBank te va ajuta să alegi sursa de finanţare potrivită nevoilor businessului tău.

#FinComBank – partenerul succesului tău!

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta:
Tel.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com
site: www.fincombank.cоm