Gala Femeilor în Agricultură: KAUFLAND – sprijin pentru excelență în domeniu

Gala Femeilor în Agricultură – o platformă de conexiune între femeile din agricultură și afacerile locale. La cea de-a treia ediție, invitații au asistat la prezentări susținute de experți, iar antreprenoarele locale au fost premiate cu diplome. Evenimentul a fost organizat de PRIAevents, având ca partener general Kaufland Moldova.

Oana LUNGU, directorul Departamentului de Achiziții Kaufland România și Republica Moldova: „Un model de business bazat pe colaborare cu producătorii locali este singura soluție de a menține piața alimentară în Republica Moldova și asta poate genera doar avantaje pentru toate părțile implicate. Avem la moment dat 3.200 de produse moldovenești pe rafturile magazinelor din Moldova. Am ajuns în momentul acesta la 5.400 și numărul lor este în continuă creștere.”

La rândul său, PR manager Kaufland Moldova, Cristina Amară, a subliniat că angajamentul companiei se bazează, în primul rând, pe sprijinirea și promovarea afacerilor locale.

Cristina ARAMĂ, PR manager Kaufland Moldova: „Gala Femeilor în Agricultură este un eveniment special, pentru că celebrează reușitele femeilor în acest domeniu important pentru economia unei țări. De fapt, fiind partenerii acestui eveniment reiterăm, încă o dată, angajamentul nostru de a susține și de a promova producătorii locali. De asemenea, am dori sa le spunem un mesaj de mulțumire pentru implicarea, pentru dedicarea și efortul femeilor de a-și dezvolta și a-și lansa o afacere aici, acasă, în Republica Moldova. ”

Antreprenoarele premiate cu diplome afirmă că au o colaborare de succes cu rețeaua Kaufland.

Lilia CURCHI, producător local: „Ne-am bucurat că am fost selectați și am fost anunțați de către compania Kaufland ca unii din importanți furnizori căci activăm de la prima zi de când a apărut Kaufland în Republica Moldova și avem succes împreună. Participăm la toate evenimentele, promoțiile. Ne bucurăm de succes. Cu siguranță avem doar de câștigat că suntem prezenți acolo ca și în restul lanțurilor de magazine din țară.”

Carmina VICOL, producător local: „Pentru mine este o onoare că am fost cumva remarcată în acest domeniu. Colaborăm cu Kaufland România cred că deja mai mult de vreo șapte ani. Cu Kaufland Moldova colaborăm de la momentul de când s-au deschis aici pe piața Republicii Moldova. Avem un șir de produse pe care le vindem prin intermediul acestei rețele mari. Este o colaborare benefică.”

Începând cu anul 2016, Kaufland este alături de producătorii locali și îi susține în dezvoltarea, certificarea și promovarea pe piața locală și internațională.