Fermierii din Republica Moldova vor fi PREMIAȚI

PRIAevents vă invită, vineri, 24 septembrie, la un eveniment deosebit – Pria Farmers Day Republica Moldova Awards, unica gală a agricultorilor din țara noastră.

În acest an, în premieră, vom celebra realizările remarcabile ale fermierilor care au o contribuție semnificativă la dezvoltarea agriculturii din Republica Moldova și sunt exemple de urmat.

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards este cel mai important eveniment destinat sectorului agricol care-și propune susținerea fermierilor locali.

Partenerii evenimentului sunt: Kaufland Moldova, FinComBank, Smart Credit, Federația Națională a Fermierilor și Grawe Asigurări.

În cadrul evenimentului, vor avea loc dezbateri, cu participarea fermierilor, autorităților și companiilor conexe, pentru a găsi soluții viabile și  stabilirea unor oportunități noi.

Printre subiectele care vor fi abordate se numără:

 • Ce măsuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori și producători?
 • Bilanțul pentru anul agricol 2020. Prevederi pentru anul agricol 2021.
 • Cum pot fi obținute rezultate mai bune.
 • Agricultura de precizie – folosirea tehnologiilor pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă.
 • Agricultura bio. Se poate dezvolta mai repede?
 • Provocările și oportunitățile pentru agricultură în această perioadă.
 • Fondurile europene și alte modalități de finațare pentru fermieri.
 • Ce spun consultanții și avocații. Cum pot ajuta prin expertiza lor.
 • Cum sunt finanțate fermele de familie și fermele mari din R. Moldova.
 • Cum este asigurată pregătirea forței de muncă în acest domeniu.
 • Rolul asociațiilor și clusterelor agricole.
 • Cu ce provocări se confruntă fermierii din România. De ce au nevoie pentru a-și crește afacerile, de la cine au învățat cum să facă business competitiv și ce ne pot împărtăși din experiența lor – sfaturi pentru cei care se vor să înceapă o afacere în sectorul agricol.

În cadrul evenimentului, vor fi premiați cei mai buni fermieri din Moldova. Astfel, este recunoscută și răsplătită excelența, sunt încurajate inovațiile și se crează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Totodată, aceste premii sunt un mod de a aprecia crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards este un eveniment major pentru fermieri și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.

Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Leogrand Hotel din Chișinău și va fi transmis live pe pagina de Facebook PRIAEvents, dar și pe paginile partenerilor noştri.

Mai multe detalii găsiți pe www.priaevents.ro, iar pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să completați formularul: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-din-republica-moldova-la-radisson-blu-leogrand/

Pentru vizionare online, vă rugăm să vă înregistrați: https://priaevents.ro/inregistrare-online-gala-fermierilor-din-republica-moldova-24-septembrie-2021/.