Evenimentul companiei Apple, 15 septembrie la orele 20:00

Evenimentul poate anunța sosirea iPhone 12, care va utiliza tehnologia 5G, dar și prezentarea noilor produse Apple, precum Apple Watch și noul iPad.

0 104

Anul 2020, în care tehnologia 5G a ajutat la încetinirea vânzărilor de smartphone-uri, COVID a pus un picaj și mai major în aceste planuri. De asemenea, pandemia a pus sub semnul întrebării dacă compania Apple, va fi pregătită să anunțe noul telefon la timp sau dacă va necesita încă un eveniment virtual.

Piața smartphone-urilor a cunoscut în continuare stopări și probleme, din cauza virusului. Cu toate acestea, iPhone-ul nu a avut pierderi atât de mari, ca și o parte din concurența sa. De asemenea, pandemia a împiedicat grav lanțul de aprovizionare pentru multe industrii. Printr-o declarație oficială din luna Iulie, compania a recunoscut că modelul iPhone 12 va fi disponibil „cu câteva săptămâni mai târziu”. A fost o mișcare fără precedent pentru companie, dar una necesară în situația de pandemie actuală.

Apple, va prezenta noul Apple Watch. Dispozitivul continuă să fie un produs popular pentru companie, dar și un produs de top din categoria sa. Cele mai multe zvonuri continuă să se concentreze asupra monitorizării stării de sănătate, inclusiv adăugarea unui pulsimetru și a nivelurilor de oxigen din sânge, în noul dispozitiv. De asemenea, obiectivul principal al companiei, este creșterea duratei de viață a bateriei, o adăugare necesară având în vedere că cea mai recentă versiune, va adăuga monitorizarea somnului în sistemul de operare, watchOS.

Deja astăzi se vor afla rezultatele muncii companiei Apple, în situația de pandemie actuală. Acest eveniment se poate viziona pe canalul de YouTube al companiei Apple, astăzi, începând cu orele 20:00.

Sursă informație: https://techcrunch.com/2020/09/08/apples-next-event-is-september-15/