Eveniment de promovare a vinurilor moldovenești în Irlanda

Un eveniment de promovare a vinurilor din Republica Moldova se va desfășura la Dublin. Astfel, 21 de companii din industria vitivinicolă a Republicii Moldova vor fi prezente pentru a oferi importatorilor, distribuitorilor și reprezentanților din industria HORECA ocazia de a descoperi și de a se bucura de diversitatea și calitatea vinurilor din Moldova.

Evenimentul va fi structurat în două părți. În prima parte, participanții vor avea ocazia să interacționeze direct cu reprezentanții companiilor vitivinicole din țara noastră și să descopere noutățile și caracteristicile fiecărui produs prezentat. Vor fi organizate o prezentare și un master-class, pentru a evidenția specificul și calitatea vinurilor din Moldova.

Partea a doua a evenimentului va fi marcată de o recepție, la care vor participa oficiali irlandezi, reprezentanți ai corpului diplomatic de la Dublin și membri ai comunității moldovenești din Irlanda.

Evenimentul va fi organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului și Ambasada Republicii Moldova la Dublin. Inițiativa reprezintă o premieră în Irlanda și evidențiază angajamentul ferm al Republicii Moldova de a-și extinde prezența pe piața internațională a vinurilor.