Ediția de primăvară „Moldagrotech” va avea loc în martie

0 121

Expoziția Internațională „Moldagrotech”, ediția a 39-a, se va desfășura în aer liber, în preajma unui centru comercial de la periferia Chișinăului.

Potrivit conducătorului proiectului, Svetlana Ghelan, aceasta va avea loc în perioada 11-14 martie 2021, respectându-se toate regulile de protecție anti-Covid-19.

„Dacă vom avea posibilitatea să facem mese rotunde, conferințe, dacă vom avea voie și situația excepțională va înceta, pentru că până pe 15 februarie avem situația. Atunci neapărat avem mese rotunde, conferințe, este concursul Noutatea Anului, dar asta va arăta această lună.” a menționat SVETLANA GHELAN- coordonatoarea expoziției.

Svetlana Ghelan a mai menționat că de la eveniment nu vor lipsi utilajele agricole și tradiționalele iarmaroace pentru vizitatori. De asemenea, programul va include concursurile „Util pentru Moldova” și  „Ziua Tineretului Agrogenerația”.

„Tehnica agricolă, este expoziția în sensul deplin și cum făceam noi de obicei. Și combine, și tractoare, și unelte de prelucrat în grădină, și semințe, și iarmarocul de puieți, asta totul va fi neapărat, adică iarmarocul „Toamna de Aur”.  a menționat SVETLANA GHELAN- coordonatoarea expoziției.

Ediția anterioară a expoziției Moldagrotech s-a organizat în toamna anului 2020 pe teritoriul Institutului de Fitotehnie Porumbeni, s. Paşcani.

Postul de televiziune Agro TV Moldova este partener media general.