Dmitrii Uzun: Watson Auto este despre pasiune, determinare și inovație

Având o pasiune încă din adolescență pentru industria auto, Dmitrii Uzun a transformat visul său în realitate și a fondat acum 7 ani compania Watson Auto. Aceasta oferă toate cele necesare pentru un autoturism, de la accesorii auto de înaltă calitate, produse chimice și electronice, până la tuning auto, fiind un distribuitor a diverselor branduri cu renume.

Vă invităm să aflați din reportajul realizat în cadrul campaniei #FinComBusiness cum afacerea care a pornit cu un capital modest de doar 500 de lei a reușit să ia avânt și să se dezvolte. De asemenea, puteți afla ce presupune vânzarea accesoriilor auto cu amănuntul și angro, cât de important este suportul acordat de familie pentru a prospera în business, cum munca și perseverența dau rezultate.

Povestea lui Dmitrii Uzun și a companiei Watson Auto este un exemplu inspirațional de perseverență, pasiune și determinare în drumul către succesul antreprenorial în Republica Moldova. Crescând într-un mediu în care domeniul auto a fost mereu o sursă de interes pentru el, Dmitrii Uzun, directorul companiei Watson Auto, și-a deschis propriul business și a dezvoltat această pasiune pentru a-și contura viitorul.

Pentru directorul și fondatorul companiei, colaborarea cu FinComBank a fost una foarte importantă în parcursul său antreprenorial. Cu sprijinul financiar oferit de bancă, Dmitrii a reușit să-și îndeplinească visurile și să-și extindă afacerea în domeniul vânzărilor angro. Astăzi, Watson Auto se mândrește cu 3 magazine în capitală și cu prezența în mai multe centre comerciale din țară.

Dacă sunteți în căutarea accesoriilor potrivite pentru mașina voastră, vă invităm să faceți cunoștință cu o gamă variată de articole auto pe pagina autowatson.md. De asemenea, accesând site-ul puteți face cunoștință cu adresele tuturor magazinelor Watson Auto.

FinComBank sprijină antreprenorii şi afacerile locale!