Cum să obții tehnică modernă pentru afacerea ta în doar 2 zile

Cu siguranță ai scopuri mărețe şi vrei să sporești productivitatea afacerii tale, iar renovarea tehnologică este o soluție bună pentru creșterea rentabilității întreprinderii.  

Împreună cu partenerii săi, principalii furnizori de tehnică şi utilaje, MAIB te ajută să cumperi rapid şi simplu orice echipament sau utilaj, oferind finanțarea de care ai nevoie.

Creditele pentru procurarea tehnicii de la parteneri se acordă ușor, în condiții speciale:

  • aport propriu – doar 20% din valoarea bunului;
  • gaj – tehnica procurată;
  • dobândă atractivă – de la 4,35%* în lei;
  • rambursarea anticipată – 0%.

Ca lucrurile să se întâmple rapid a fost simplificată procedura de aprobare a creditelor și în 2 ore este deja cunoscută decizia privind finanțarea solicitată. Prin urmare, pentru aprobarea creditului se solicită un pachet minim de documente, iar utilajul atât de necesar va ajunge rapid în câmp sau la întreprindere.

Promoție de zile mari

La procurarea tehnicii în cadrul proiectului de parteneriat al MAIB, vei participa automat la o tombolă cu premii valoroase: un ATV – vehiculul perfect pentru explorarea terenurilor tale în lung și-n lat, 5 sisteme GPS pentru gestionarea fiecărui metru pătrat și 10 binocluri performante (pentru creditele acordate până la 30 iunie 2021).

Pentru a afla mai multe detalii despre campania promoțională și condițiile de participare la tombolă, accesează pagina maib.md, solicită informația de la partenerii noștri sau la Moldova Agroindbank.

Solicită oferta online pentru a economisi timpul prețios.

MAIB finanţează, partenerii livrează!

Pentru creditele acordate în cadrul Facilităţii de creditare a tinerilor antreprenori