Creditul microbusiness – o nouă posibilitate de dezvoltare a afacerii de la maib

0 48

Orice afacere are nevoie de investiții. Pentru că maib are încredere în tine și în planurile tale de dezvoltare, îți oferă un nou produs de finanțare pentru dezvoltarea afacerii – microbusiness.

Dacă planifici să mărești stocurile de circulante prin achiziționarea de marfă, materie primă, fertilizanți, semințe, să înnoiești utilajele sau să procuri tehnică, maib este alături de afacerea ta prin soluții dedicate de creditare, indiferent de domeniul tău de activitate (agricultură, comerț, servicii, producere).

Maib îți oferă până la 200 000 de lei, pe un termen de până la 5 ani. Vei beneficia de abordare personalizată, proceduri simplificate și aprobarea creditului timp de 1 oră. Poți obține microbusiness în orice sucursală maib sau un specialist maib va vizita afacerea ta, economisind timpul și efortul tău.

Ai acces la finanțare cu minim documente, iar banii sunt destinați pentru orice nevoie de business sau personală – simplu și ușor.

Mijloacele financiare se acordă integral prin transferarea sumei creditului pe un card, deschis la maib. Pentru a beneficia de finanțare nu ai nevoie de gaj, fidejusiune sau să deții bunuri imobile în proprietate. Ținând cont de sezonalitatea afacerii agricole, banca oferă o mână de ajutor agricultorilor, oferindu-le în fiecare an o perioadă de grație de până la 8 luni.

Oferta este destinată: 

  • persoanelor fizice care au venituri din desfășurarea activității de antreprenoriat;
  • fondatorilor cu cota de participare de minim 50% în capitalul social al societății cu răspundere limitată (S.R.L.), întreprinderii individuale (Î.I.) sau gospodărie țărănească (G.Ț) care nu prezintă situațiile financiare la Biroul Național de Statistică, iar volumul anual al vânzărilor nu depăşeşte 3 milioane de lei.

Solicită acum oferta de creditare sau sună la 022 022 428 și maib te va ajuta să-ți dezvolți afacerea.