„Moldova Business Week 2024” oportunitate pentru investitori și antreprenori

Investitori străini, antreprenori locali și internaționali, la fel și experți economici, sunt așteptați la „Moldova Business Week 2024”. Evenimentul se va desfășura în perioada 16-20 septembrie, anul curent, în Chișinău, Bălți, Edineț și Ungheni. Participanții vor avea ocazia să afle cele mai recente măsuri care pot fi adoptate pentru îmbunătățirea climatului de afaceri și a condițiilor de investiții.

DUMITRU ALAIBA, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării: „Republica Moldova are ce oferi investitorilor! Moldova Business Week 2024 este ocazia perfectă pentru a crea parteneriate valoroase și pentru a explora oportunitățile unice pe care țara noastră le pune la dispoziție. Invităm oamenii de afaceri, investitorii străini și cei locali să ni se alăture.”

În ediția din acest an, un accent aparte se va pune pe promovarea brandului de țară, pașii întreprinși în acest sens și proiectele și investițiile de viitor.

NATALIA BEJAN, director general, Agenția de Investiții: „În cadrul Moldova Business Week 2024 vom explora cum una dintre cele mai mici țări din lume a devenit un jucător semnificativ pe piața globală. Alăturați-vă nouă pentru a descoperi cum Moldova a ajuns printre cei mai mari exportatori de vin și se clasează în top 10 mondial la exportul de struguri, prune, mere, nuci și cireșe.”

„Moldova Business Week” este un eveniment organizat anual de către Agenția de Investiții din Republica Moldova în colaborare cu partenerii de dezvoltare și instituțiile publice centrale.
Prima ediție a acestuia a avut loc în anul 2014.
Participanții se pot înregistra accesând linkul următor: https://mbw.md/.