Impactul produselor modificate genetic asupra sănătății umane INVITAT: Leonid Voloșciuc, membru al Comisiei Naţionale pentru Securitatea Biologică

În ediția de astăzi discutăm despre impactul produsele modificate genetic asupra organismului uman. Fie că ne dăm sau nu seama, dar alimentele „mutante” au început să fie din ce în ce mai prezente în viețile noastre. Acestea și-au făcut loc pe rafturile magazinelor autohtone și încetul cu încetul încercă să înlocuiască produsele naturale. Sunt mășcate, apetisante și atractive ca preț, dar iată ce riscuri implică alimentele respective și care este atitudinea altor țări față de ele, vom afla în cadrul emisiunii. Invitat: Leonid Voloșciuc, doctor habilitat în biologie, profesor, membru al Comisiei Naţionale pentru Securitatea Biologică și cercetător ştiinţific principal la Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţia Plantelor din cadrul Academiei de Științe a Moldovei.