Riscurile inițierii unei afaceri cu păsări. INVITAT: Ion Bîzgu, șeful Laboratorului Tehnologii de Creştere şi Exploatare a Păsărilor din cadrul IȘPBZMV

Pentru om, oul de găină unul dintre cele mai benefice alimente. Acesta are o valoare nutritivă foarte înaltă și conține glucide, lipide, proteine, săruri minerale și apă. Totodată, carnea de pasăre este și recomandată de specialiști fiindcă se digeră ușor. Pentru a obține ouă și carne de calitate, trebuie să cunoaștem tehnologia de creștere și exploatare a păsărilor. Chiar dacă pare simplă și bănoasă la prima vedere, o afacere în acest domeniu implică multe riscuri. În cadrul emisiunii vom încerca să aflăm care sunt acestea. Invitat: Ion Bîzgu, șeful Laboratorului Tehnologii de Creştere şi Exploatare a Păsărilor din cadrul Institutului Științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară (IȘPBZMV).