„AGRICULTURA CU VALOARE ADĂUGATĂ” – cel mai DIGITALIZAT SHOW marca AGRO TV

În această toamnă, AGRO TV Moldova a venit pe piața media cu cel mai digitalizat show despre agricultură și inovații. „Agricultura cu Valoare Adăugată”, care va fi moderat de Mihaela Rudenco. Într-un interviu cu prezentatoarea, discutăm despre scopurile propuse în cadrul emisiunii.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Mihaela, ce și-a propus emisiunea „Agricultura cu Valoare Adăugată”?

Ne dorim să sporim cunoștințele agricultorilor și nivelul de utilizare a tehnologiilor inovative în procesul de producere, să încurajăm tinerii să-și dezvolte afaceri acasă.

În era digitalizării și a schimbărilor climatice, e bine să profităm de instrumentele digitale, care pot face o groază de lucruri pentru noi: eficientizează întreaga activitate din gospodărie, ne oferă informații de calitate și în timp util despre starea culturilor, reduc riscurile și măresc profitul. Cu ajutorul lor, putem oferi alimente sigure și un mod de producție prietenos cu mediul.”

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cui îi este destinat acest produs?

„Tuturor curioșilor, celor pentru care tehnologiile digitale nu sunt o sperietoare. Dar și scepticilor – nu va dura mult până se vor lăsa impresionați.”

Ce parte din realizarea emisiunii îți place cel mai mult?

„Și eu descopăr tehnologiile moderne împreună cu cei care ne privesc. Fiecare filmare e diferită, are proprii săi eroi și propriile provocări. Suntem mereu „în acțiune!

Drone, senzori, GPS – despre toate îmi place să vorbesc. Rămâne ca și cei de acasă să nu opună rezistență la schimbare ca să putem crește, împreună, nivelul de alfabetizare digitală.”

Emisiunea este produsă cu suportul proiectului USAID – Agricultura Performantă în Moldova.

Urmăriți-ne: în fiecare duminică, la 20:30, doar la AGRO TV Moldova!

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.