”REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”, la Baia Mare

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participe la cea de-a II-a ediție a Expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Baia Mare, România, care se va desfășura în perioada 24-26 septembrie.

Expoziția va fi parte a evenimentului ”Rivulus Dominarum” – una dintre cele mai mari expoziţii de bunuri de larg consum din Nord-Vestul României care, în decursul celor 29 de ani a devenit o tradiţie pentru producătorii şi comercianţii ce au dorit să se promoveze pe piaţa maramureşeană.

La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării. Aceștia vor avea oportunitatea de interacțiune directă cu potențiali clienți, parteneri și investitori, ceea ce le va permite amplificarea relațiilor comercial-economice.

Cererile de participare vor fi acceptate până pe data de 10 septembrie. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: diana.lungu@chamber.md sau tatiana.ranga@chamber.md. Pentru mai multe informații, contactați Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții a CCI a RM – tel : 022 211 442 / 210 725.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a RM.