Cultivarea ciupercilor ca idee de afacere. INVITAT: Vladimir Andrieș, șeful Laboratorului Ştiinţific Aplicativ pentru Legume, Flori şi Ciuperci

Ciupercile au o valoare nutritivă înaltă. Acestea conțin proteine vegetale, multe vitamine și minerale. În același timp, în componența lor sunt puține glucide și grăsimi, ceea ce le face sărace în calorii. Din păcate, de multe ori ciupercile comestibile pot fi confundate cu cele otrăvitoare. Prin urmare este foarte important să le putem diferenția. Specialiștii spun că o afacere în acest domeniu ar putea aduce venituri frumoase. În emisiunea de astăzi vom afla care este tehnologia de cultivare a ciupercilor, ce boli și dăunători le amenință, dar și care sunt cele mai productive soiuri. Invitat: Vladimir Andrieș, șeful Laboratorului Ştiinţific Aplicativ pentru Legume, Flori şi Ciuperci din cadrul catedrei de Legumicultură a Universității Agrare de Stat din Moldova.