„BIO STIMUL” – practică agricultura ecologică cu un partener de încredere
În ultimii ani, cultivarea plantelor fără utilizarea pesticidelor devine o tendință bine pronunțată, inclusiv pe piața din Republica Moldova. În acest sens, compania „BIO STIMUL” – producătorul și distribuitorul complexului de îngrășăminte și biohumus ecologic oferă cele mai bune soluții pentru îmbunătățirea calității și randamentului recoltei, prin urmare asigurând și o durată optimă de păstrare a culturilor deja recoltate.
Sergiu ONOFRIESCU, director „BIO STIMUL”: „Noi avem o gamă largă de produse lichide. Universal – el merge ca stimulator de creștere. În afară de produs universal avem gamă largă cu microelemente, procentaj ridicat de zinc, kaliu, bor, de șapte produse. Totodată, avem substrat universal care se folosește la sere, la răsad, la sădirea copacilor, la flori și el conține tot așa o gamă largă de microelemente.”
Pentru a menține pasul cu ultimele tendințe din agricultura ecologică, „BIO STIMUL” încearcă mereu să producă formule noi, sigure atât pentru oameni, cât pentru sol și plante. Totodată, pentru a prezenta toate inovațiile, compania obișnuiește să participe la toate evenimentele specializate, unul dintre ele a fost și „Moldagrotech Spring 2024”, organizat la Moldexpo.
Sergiu ONOFRIESCU, director „BIO STIMUL”: „Produsele noi sunt: biohumus cu kaliu, biohumus cu calciu, biohumus cu bor, biohumus cu zinc, biohumus cu fosfor și biohumus cu sulf. Acestea sunt produsele noi cu care noi ne mândrim și am ajuns la un produs calitativ care este natural, organic.”
În același timp, directorul companiei „BIO STIMUL” a oferit și o explicație detaliată de utilizare a fiecarui produs în parte.
Sergiu ONOFRIESCU, director „BIO STIMUL”: „Produsul universal este utilizat la orice cultură. El lucrează ca un stimulator de creștere. Dacă vorbim de produsele cu adaos, procentaj mai mare de kaliu, calciu este mai mult folosit la struguri, la măr, la tomate, la roșii. Borul îi folosit la floarea-soarelui, tot la struguri. Zincul îi mai folosit la porumb. Fosforul la legume se folosește, deoarece el asimilează azotul foarte bine și avem sulf. El lucrează ca microelemente, totodată ca fungicid împotriva bolilor.”
Adresa oficiu: mun. Chişinău, str. Independenţii 3/3.
Adresa producerii și depozitul: mun. Chişinău, str. Uzinelor 15.