Rețeta Săptămânii – Vânătă umplută cu risotto de quinoa, praz și ciuperci (de post)
Gătim vânătă umplută cu risotto de quinoa, praz și ciuperci (de post) cu Emil BOJESCU, Bucătar Chef OLIVA Restaurant. Rețeta: Pentru vânăta coaptă: · 1/2 vânata · Ulei 20 gr · Sare 2 gr · Piper 1 gr Pentru umplutură: · Praz 200 gr Boullion vegetal (sarat) 350 gr Pastă de tomate: · Ulei masline 50 gr · Quinoa alba 50 gr · Bulgur 50 gr · Ciuperci 100 gr · Coriandru macinat 2 lingurite · Patrunjel tocat 1 lingura · Sucul din ½ lămâie Pentru sos hummus: · Naut 200 gr · Sare 3 gr · Cumin 2 gr · Ulei 10 gr · Usturoi 6 gr Pentru salată: · Ridiche 30 gr · Otet 20 gr · Zahar 6 gr · Frunze de salata mix · Ulei măsline · Oțet balsamic