La Chișinău, va fi organizat un Târg al Locurilor de Muncă

Bine de știut pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv refugiații din Ucraina și nu doar. Direcția generală ocuparea forței de muncă Chişinău organizează miercuri, 28 septembrie 2022, Târgul Locurilor de Muncă.

CARTON Adresa Târgului:

  • șoseaua Hîncești 53, bloc B, etajul 3;
  • începând cu ora 10:00

La Târg au acceptat să participe 25 de angajatori, care vor oferi peste 2.000 de locuri de muncă libere. De asemenea, și direcția generală ocuparea forței de muncă a municipiului Chișinău va pune la dispoziție circa 5.000 de oferte.

În cadrul evenimentului, angajatorii care activează în diferite ramuri ale economiei vor prezenta ofertele de muncă libere, cum ar fi: programatori, pedagogi, manageri, polițiști, specialiști în instituții publice, contabili, vânzători, casieri, bucătari, cofetari, conducători troleibuze și autobuze, lăcătuși auto, conducători auto, operatori de interviu pentru sondaje sociologice, muncitori calificați în construcție sau muncitori necalificați.

Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea discuta nemijlocit cu angajatorii privind locurile de muncă și condițiile de ocupare a lor, vor prezenta angajatorilor CV-ul şi vor stabili interviuri de angajare.