Vinuri fine, pasiune adevărată – Fautor Winery, lider al gustului

Fautor Winery, o emblemă în industria vitivinicolă, este mult mai mult decât o simplă afacere de familie. Este o poveste de pasiune, creativitate și tradiție, care transformă vinul într-o experiență incomparabilă. Și de această dată, la cea de-a 21-a ediție a Vernisajului Vinului, crama a luat parte la eveniment. Vizitatorii au avut ocazia să descopere și să deguste produsele din gama premium, inclusiv noi creații ce reflectă terroir-ul unic al podgoriilor situate în micro zona viticolă Tigheci amplasată pe Colinele Tigheci din imediata apropiere cu Terasele Prutului și Codrii Tigheci .

Marin Lavric, director vânzări Fautor Winery: ,,Fautor Winery, așa cum v-am obișnuit, suntem prezenți la fiecare dintre evenimentele care promovează vinul, care promovează cultura consumului vinului, iar de această dată, la cea de-a 21-a ediție a Vernisajului Vinului, de data aceasta Vernisajul Vinului de primăvară, suntem prezenți cu câteva noutăți. Am adus aici consumatorilor noștri câteva vinuri din gamele premium, precum este vinul pe care îl am în mână. Mai sunt și alte vinuri pe care le găsiți la standul nostru și așteptăm toată lumea să le deguste.”

Recunoașterea internațională a calității vinurilor nu a întârziat să apară. De 6 ani consecutiv, între 2017 și 2023, Fautor Winery a fost desemnată ,,Cea mai medaliată vinărie din Republica Moldova”, obținând circa 1500 de medalii și premii la concursurile internaționale.

Marin Lavric, director vânzări Fautor Winery: ,,Bineînțeles că îi îndemnăm să descopere vinurile fascinante de la Fautor Winery, mai cu seamă că Fautor Winery amintesc că este cea mai premiată vinărie din Republica Moldova.”

Recent, această tradiție de excelență a fost reconfirmată la prestigioasa competiție de vinuri din Japonia, „SAKURA” Japan Women’s Wine Awards. În cadrul acestei competiții, 15 vinuri au fost premiate, dintre care 10 au fost distinse cu medalii de aur, iar 2 vinuri ale cramei au primit cele mai înalte distincții: dublu aur.

Marin Lavric, director vânzări Fautor: ,,Aș vrea să menționez rezultatele pe care le-am obținut la concursul recent desfășurat în Japonia, la Sakura, unde două vinuri de la Fautor au fost învrednicite de premiul mare și le-au fost înmânate premiile recent la gala înmânării premiilor, consolidând astfel încă o dată reputația și poziția vinurilor noastre pe piețele externe.”

Totodată eforturile realizate pe plan internațional sunt extrem de benefice, deoarece ne oferă vizibilitate și recunoaștere la nivel global. Aceste activități contribuie la consolidarea reputației noastre pe piața internațională a vinurilor, atrăgând atenția experților și a consumatorilor din întreaga lume.

Prin abordarea sa inovatoare și pasiunea pentru această industrie, Fautor Winery continuă să câștige încrederea iubitorilor de vinuri fine din întreaga lume. Crama fiind recunoscută ca un adevărat lider în industria vinicolă, datorită calității și diversității remarcabile a produselor sale.