Gătim Salată de vară - antipasti cu Emil BOJESCU, Bucătar Chef OLIVA RestaurantRețeta:VinteteDovleceiArdei dulceRoșiiMozzarellaProsciuttoFrunze de salatăMăslineCeapă verdePâineLămâieHumus…
Gătim vânătă umplută cu risotto de quinoa, praz și ciuperci (de post) cu Emil BOJESCU, Bucătar Chef OLIVA Restaurant. Rețeta: Pentru vânăta coaptă: · 1/2 vânata · Ulei 20 gr · Sare 2 gr · Piper 1 gr Pentru umplutură: · Praz 200 gr Boullion…
Marbella e o regiune de pe coasta sudului Spaniei și ar părea că e vorba de o rețetă spaniolă (și da, are influențe spaniol-marocane), cu toate acestea rețeta originală Pui Marbella provine din New York, iar mai exact creată în…
Rețetă cu produse Casa Rinaldi:Tagliatelle cu cerneală de sepia
Caracatițe baby
Sepie
Cerneală de caracatiță
Hamsii în ulei extravirgin de măsline
Brânza Burrotta (burrata-Ricota) de bivoliță
Icre Chefal
Ulei…