Reacția unui pui de elefant atunci când se bălăcește pentru prima oară într-un lac: „Este atât de fericit să fie în apă”

0 53

Un pui de elefant albino, din Mopani, Africa de Sud, a devenit vedeta după ce a fost filmat în timp ce făcea prima lui baie într-un lac.

Animalul pe nume Khanyisa a fost salvat de către îngrijitorii faunei sălbatice din capcana unui braconier, în 2020, iar în clipul respectiv apare în timp ce se bălăcește ca un copil într-un lac, sub supravegherea îngrijitorului său și a persoanei care îl filmează.

Deși abia se recuperase după o rană suferită la piciorul, puiul de elefant arată vizibil încântat de noua experiență, întrucât își flutură urechile fară oprire, se aruncă pe spate și se joacă cu cele două persoane prezente.

Iar ai făcut tot drumul spre casă doar cu viteza întâi și a doua? Hai în Digi Online să vezi Era Mașinilor Autonome și cum îți vor ușura ele viața. Azi la 21:00 pe Digi Life.

Atunci când a fost salvat , puiul se afla într-o condiție deplorabilă, însă în prezent de bucură de ingrijirile oferite de  un adăpost de elefanți din Africa de Sud, unde s-a împrietenit cu un miel pe nume Lammie.

Citește și: Un câine a fost filmat în timp ce făcea surf. Abilitățile lui sunt impresionante

Imaginile inedite au strâns peste 25.000 de aprecieri din partea internauților încântați de aventura micuței Khanyisa.

„Este adorabilă, mulțumesc că ați salvat-o”, Mulțumesc pentru clip, mi-ați făcut ziua. Este atât de adorabilă, mulțumesc tuturor că ați avut grijă de elefanți. Puiul acela dulce este atât de fericit”, „Este atât de fericit să fie în apă”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de aceștia in rubrica de comentarii.