Ion Pînzaru: Secretul berii Gotter și rețetele inspirate ale gustului unic

Sub sloganul „Bei și tot o vrei!”, brandul Gotter a cucerit inimile amatorilor de bere din întreaga țară. Începând cu anul 2007, Gotter a adus pe piața din Moldova produse de înaltă calitate, devenind rapid un nume de referință în industria berii. Ion Pînzaru, fondatorul fabricii, subliniază că toate rețetele sunt inspirate de tehnologiile cehe, ceea ce conferă berii Gotter un gust distinctiv și autentic.

Aflați din reportajul video lansat în cadrul campaniei #FinComBusiness despre istoria de succes a brandului Gotter, a gustului autentic ceh produs cu pasiune în Moldova, cât de mult contează echipa dedicată de berari care respectă rețeta unei beri adevărate, cum are loc producerea și cum cultura berii din cadrul unei țări europene poate inspira spre deschiderea propriei fabrici, care acum se bucură de succes.

https://www.youtube.com/watch?v=LtJCeAlZQIQ

În prezent, Gotter are la bază o gamă variată de beri autentice, cu diverse gusturi și arome pentru amatorii de bere și nu doar. Fabrica produce 7 sortimente de bere și 2 băuturi răcoritoare. Pentru sezonul de vară, Gotter pregătește lansarea a două noi produse cu rețete unice, menținându-și angajamentul față de inovare și excelență.

Echipa Gotter numără acum 30 de membri, toți dedicați și pasionați de arta fabricării berii. Sub îndrumarea specialiștilor internaționali, aceștia aduc constant inovații și mențin standardele înalte de calitate apreciate de consumatori. Un alt aspect al succesului sunt parteneriatele de încredere. De 12 ani, Gotter colaborează cu FinComBank, un parteneriat bazat pe soluții financiare eficiente și condiții favorabile pentru menținerea în business.

Cu o dedicare neclintită față de calitate și excelență, Gotter rămâne un lider în industria berii din Moldova. Pentru a afla mai multe detalii despre gustul unic al berii accesați site-ul gotter.md, iar pentru a afla locațiile unde puteți gusta cu prietenii și familia o băutură produsă cu grijă și respect pentru berea tradițională, accesați pagina de Facebook Gotter.

FinComBank sprijină antreprenorii şi afacerile locale!