Forum online de afaceri Moldova – Bulgaria

0 43

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova  în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Bulgariei vă invită pe 7 octombrie 2020 la Forumul online de afaceri Republica Moldova – Bulgaria.

Evenimentul se va desfășura prin intermediul platformei electronice Google Meet, începând cu ora 11:00 (la ora 10.45 – înregistrarea).

Ulterior, cei care s-au înscris (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail, precum și instrucțiunile de  conectare.

Forulul are drept obiectiv principal promovarea schimburilor comerciale, consolidarea cooperării bilaterale în domeniul economic, educațional și socio-cultural, prezentarea unei imagini pozitive a țărilor, sprijinirea mediului de afaceri.

Domeniile de interes sunt preponderent axate pe sectorul agroalimentar (inclusiv viticultură) și industria ușoară, fără a fi excluse și alte sectoare economice care ar putea face obiect de interes pentru compania dumneavoastră.

  • Participarea la Forum este gratuită.
  • Limba de comunicare – rusă.
  • Termenul limită de aplicare – 1 octombrie 2020.
  • Pentru informații suplimentare accesați site-ul chamber.md

Schimburile comerciale dintre Moldova și Bulgaria în primele luni ale acestui an au fost afectate de criza cauzată de epidemia COVID-19.

Astfel, în ianuarie- iunie 2020 în comparație cu aceeași perioadă a lui 2019, exporturile de mărfuri au scăzut cu 7.17 la sută, iar importurile au crescut cu 9.57%.