EXIMBANK lansează proiectul EU4Business, destinat IMM-urilor

De-a lungul activității sale EXIMBANK mereu a tins să susțină afacerile mici și mijlocii cu oferte avantajoase la credite și diverse beneficii pentru persoanele juridice. Acum, antreprenorii pot să-și alinieze afacerile la directivele Uniunii Europene datorită proiectului EU4Business implementat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare împreună cu EXIMBANK.

Linia de credit cu componenta de grant cashback de până la 15% are ca scop să contribuie la îmbunătățirea calității produselor/serviciilor, creșterea potențialului de export prin sprijinirea competitivității și încurajarea investițiilor în tehnologii avansate, inclusiv în eficiența energetică a IMM-urilor din Moldova.

Creditele acordate de EXIMBANK din resursele BERD se vor încadra în suma de 3 milioane EUR per client, cu posibilitatea de a alege un termen între 12 și 120 luni, cu achitarea dobânzii lunare, conform graficului stabilit.

*Vedeți oferta detaliată pe https://eximbank.md/ro/eu4business

La proiect pot participa IMM-urile înregistrate în Republica Moldova cu maxim 250 angajați și o cifră de afaceri mai mică de 50 milioane EUR și cel puțin 51% proprietate privată, care doresc să-și dezvolte afacerea, aliniindu-se la standardele de calitate ale UE.

*Toate criteriile de eligibilitate le puteți găsi accesând link-ul.

Clienții EXIMBANK vor putea aplica la grant imediat ce proiectul de investiții finanțat din resursele BERD va fi implementat, fără să aștepte până la rambursarea totală a creditului.

Astfel, din 11 Aprilie, antreprenorii care tind să-și dezvolte afacerea luând un credit investițional, pot aplica la proiectul EU4Business la una dintre cele 17 sucursale EXIMBANK.

Mai multe detalii despre EU4Business în cadrul EXIMBANK pe https://eximbank.md/ro/eu4business

Despre BERD

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare este principalul investitor instituțional din Moldova. De la începutul operațiunilor sale în țară, banca a investit peste 1,4 miliarde de euro în 146 de proiecte în sectoarele financiare, agrobusiness, energie, infrastructură și producție ale Republicii Moldova.

Despre EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare („MasterCard Inc.” şi „Visa Inc.”) şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

 

Website: www.eximbank.md

Facebook: @EximbankBankofIntesaSanpaolo