BAYER: Cu picioarele pe pământ, cu privirea spre viitor!

Peste 300 de producători agricoli și-au dat întâlnire la un forum desfășurat de Bayer cu motoul Cu picioarele pe pământ, cu privirea spre viitor!”. Astfel, experții le-au vorbit fermierilor despre cum pot obține performanțe în agricultură datorită implementării de noi tehnici. De asemenea, în catalogul pentru protecția plantelor de la Bayer CropScience au fost adăugate fungicide noi, care pot face față cu ușurință provocărilor din agricultura secolului XXI.

Igor COPACINSCHI, directorul Diviziunii Bayer CropScience în R.Moldova: „Venim cu o gamă de inovații și pregătim fermierii pentru un viitor în contextul interzicerii substanțelor active în cerealele păioase. Venim cu două fungicide noi, Nativo Forte  și Cayunis. Totodată le amintim de produsele noastre de top, care ocupă cea mai mare parte din cerealele din Republica Moldova. Aici vorbim despre Falcon Pro, Nativo Pro și Tilmor, cel mai aplicat produs pe spic din țara noastră.”

Informația prezentată de experți la forum a fost fixată și pe tehnologia culturilor păioase. S-a pus accent pe calitatea recoltei, parametri de care trebuie să țină cont fermierii, schemele de protecție dar și factorii, care influențează eficiența produselor de protecție.

Doru CIMPOCA, Manager Marketing pentru cultura de Cereale, RO & MD: „Nativo Forte, un produs cu trei substanțe active. Este foarte eficient și aduce sporuri de producție cultivatorilor de cereale păioase. Iar un alt produs- fungicid este Cayunis, le fel cu trei substanțe active din trei grupuri chimice diferite. Oferă un control asupra rezistenței bolilor, are un efect curativ și eradicativ asupra agenților patogeni. Avem și un insecticid nou Sivanto Energy, care se poate aplica și la culturile de cereale păioase pentru controlul dăunătorilor.”

În timp, ce legislația Uniunii Europene interzice tot mai multe substanțe active de pesticide, iar gama de insecticide a fost redusă, în acest context, experții Bayer au prezentat un nou produs inofensiv culturilor.

Despina LEVEANU, Manager Marketing pentru culturi Tehnice RO & MD: „Lansăm astăzi în premieră insecticidul Sivanto Energy. Un insecticid cu dublă acțiune, de contact și sistemică. O inovație în domeniul protecției culturii de rapiță.”

Bayer este o companie ce are produse de calitate și soluţii, pentru toți cei interesați în dezvoltarea agriculturii durabile. Toate produsele create de Bayer sunt aduse pe piață după o lungă cale de cercetare.

Gabor RAVICZKI, Director  Marketing pentru RO, BG & MD: „Este foarte important ca atunci când te afli în fața unei propuneri făcută de compania Bayer, chiar dacă este o soluție pe care nu ai mai aplicat-o până acum, se poate testa pe suprafețe mai mici la început. Astfel se va putea vedea diferența dintre tehnologiile pe care le-ați folosit până acum, și noile soluții pe care le aducem. În așa mod, veți înțelege de ce este important să colaborați cu echipa Bayer.”

Bayer CropScience este un furnizor de produse si servicii pentru o agricultură modernă şi eficientă, fiind unul din liderii în domeniu, la nivel mondial.