Alexandru Neamţu, Key Account Manager Culturi Speciale R.Moldova, nou membru al echipei Corteva

Începând cu luna februarie 2024, Alexandru Neamțu se alatură echipei Corteva și va ocupa poziția de Key Account Manager Culturi Speciale Republica Moldova și va raporta lui George Andron, National Key Account Manager RO & MD și ierarhic către Jean Ionescu, Country Leader Romania și Moldova.

În rolul său, Alexandru va fi responsabil de promovarea și vânzarea produselor și serviciilor CPP Culturi Speciale în Republica Moldova, având un rol cheie în dezvoltarea portofoliului de clienți organizând întâlniri și negocieri atât cu fermierii din portofoliul existent, cât și cu distribuitorii și potențialii clienți, pentru a urmări oportunități de dezvoltare a afacerii Corteva în Republica Moldova.

Alexandru are cunoștinte tehnice solide în horticultură, fiind absolvent al Facultății de Horticultură al UASM din R. Moldova, Chișinău, Specialitatea Protecția Plantelor.

Cu 16 ani de experiență în agricultură, Alexandru va contribui cu siguranță la obiectivul Corteva de a fi numărul 1 în culturile horticole.
Alexandru Neamțu deține și o cramă, vinificând 9 soiuri de struguri.

Îi dorim succes în noul rol!