Kaufland și autoritățile premiază contribuțiile remarcabile ale agricultorilor la Gala Fermierilor

Excelența, performanța și realizările agricultorilor din Republica Moldova au fost recunoscute la cea de-a V-a ediție a Galei Fermierilor, organizată de PRIA Events, având ca partener principal Kaufland Moldova. Este o ocazie specială care are scopul de a celebra antreprenorii, ale căror contribuții sunt esențiale pentru agricultura națională.

Cristina ARAMĂ, PR Manager KAUFLAND: „Suntem onorați să susținem Gala fermierilor la cea de-a 5-a ediție prin care, de fapt, premiem excelența, munca și dedicarea fermierilor de aici, din Republica Moldova, care contribuie la creșterea economiei, dar și la dezvoltarea unei agriculturi sustenabile. De altfel pentru Kaufland Moldova, susținerea și promovarea producătorilor locali este un pilon important în strategia companiei noastre și creșterea umărului acestora pe rafturile magazinelor noastre, dar și peste hotare este un factor important.  

Colaborarea dintre PRIA Events și Kaufland continuă, recunoscând meritele agricultorilor și promovând afacerile locale și inovațiile din agricultură

Raluca VOIVOZEANU, CEO „PRIA Events”: „Pentru Pria Events, de fiecare dată acest parteneriat pe care l-am stabilit cu Kaufland Moldova a foste extrem de important, pentru că, împreună am căutat să apreciem valorile, seriozitatea și munca tuturor fermierilor, și producătorilor, și procesatorilor din agricultură și industrie alimentară.  

Gala Fermierilor este o șansă pentru orice agricultor, producător și procesator de a se integra în lanțul valoric și de a forma parteneriate durabile. În cadrul evenimentului, 17 participanți au fost premiați, care s-au remarcat în domenii precum panificație, zootehnie, vinificație, cosmetice și parfumerie, premiile fiind oferite de reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, Agenției de Intervenții și Plăți și Kaufland Moldova.

Andrian DIGOLEAN, secretar de Stat în cadrul MAIA: „Deci ei sunt cei care astăzi sunt în centrul atenției și munca lor este apreciată la justa valoare, deoarece sunt multe provocări în sector. Sunt multe crize, atât externe, cât interne. Avem schimbările climaterice, dar fermierii noștri continuă să producă produse cu valoare adăugată înaltă și să contribuie la faptul că Republica Moldova este vie, satele rămân vii și agricultura crește.  

Kaufland rămâne un partener de încredere pentru furnizorii și producătorii din Republica Moldova.

În magazinele Kaufland se găsesc peste 7.000 de articole de la producători și furnizori locali. Procesul de listare a produselor fiind unul continuu.